2013. március 8., péntek

Csacsifül az édes sütemény

Ezzel a süteménnyel dicséret szerzel!

Csacsifül, édes sütemény

Hozzávalók: 

45 dkg liszt,

25 dkg margarin,

2 dl tejföl. 

Fentieket összegyúrjuk és kb. 24 órát pihentetjük.

Elővesszük másnap, vékonyra nyújtjuk, késsel vagy derelyevágóval rombusz, illetve kocka alakúra vágjuk és megtöltjük lehetőleg házi lekvárral.

Előmelegített kb. 200 Celsius fokon kb. 15-20 perc alatt világosra sütjük. 

Még melegen vaníliás cukros porcukorba hempergetjük.

Nem kell bele tojás nem kell megkenni sem tojással! 

Kirándulásra, munkahelyre, iskolába is vihető, nem romlandó.

Nagyon ízletes, egyszerű és olcsó sütemény!  Mindenki szereti!

 
Csacsifüle sütemény. Saját süti, saját fotóm.

 





Nincsenek megjegyzések: