2013. január 19., szombat

Otthon is lehet "torkos csütörtök"

Nálad mikor lesz "torkos csütörtök"?


Az idén hivatalosa 213. január 31. a "torkos csütörtök", ami azt jelenti, hogy vendéglátósoknál 50 %-os engedmény van az nap az elfogyasztott ételekre, italokra. Érdemes élni vele! Olvashatsz róla a www.torkoscsütörtök.hu honlapon. 

Sőt, azt olvastam, hogy

"Nem csak torkoskodásra, de akár egy kellemes hét végi pihenésre is csábít a Farsangi Torkos Csütörtök és az azt követő hétvége, amikor is a szállás helyek speciális, kedvezményes, "torkos szállás ajánlatokkal" várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az ajánlatok megtekinthetők a www.itthon.hu honlapon."
Forrás: Élmény itthon ingyenes, újság melléklete, Ízutazás 31. oldal

Otthon is tarthatsz torkos napot kicsit másképpen. Ugye fizetés nincs, akkor hogyan?

1.) Csináld közösen az ételt vagy sütit barátnőddel, barátoddal, feleségeddel, férjeddel, szomszédokkal, így lássátok egymás vendégül.

2.) Te készíted otthon és vigyél kóstolót szüleidnek, gyerekeidnek vagy régen látott rokonodnak ezen a napon, vagy ennek ötletén felbuzdulva későbbi napokban.

3.) Saját magadnak megterítesz és egy hideg vacsorát fejedelmi módon fogyasztod el, például: abrosz, szalvéta, lapos tényérra kiteszel 3 féle felvágottat, szelet sajtot, vajkrémet kicakkozod villával. Talpas pohárban elfogyasztasz akár üdítőt, akár egy pohár fehér bort.

4.) Egyéb általad kitalált módon.

Viola nagyi

http://receptekviolanagyitol.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések: