2019. június 29., szombat

Grillezni serpenyőben


Süss serpenyőben!

Öltöztesd nyári hangulatba konyhád!

Díszítsd fel konyhád, étkeződ nyári mintás terítővel, vedd elő a virág mintás tányérokat és poharakat. Nincs egyik sem, vegyél tarka papírszalvétát.

Ne irigyeld a kerttel rendelkezőket!
Készíts inkább serpenyőben sült virsli, debrecenizert vagy egyéb kolbász félét!




A képen látható módon szoktam bevagdalni a virslit vagy debrecenit, egyéb kolbászt. 
Kevés zsiradékon forgatva átsütjük. 

Főzelékkel finom ebédre, salátával és friss kenyérrel nagyon jó vacsora. 

Vendégekkel is fogyaszthatjuk, akkor készítsük 2 serpenyőben egyszerre, illetve dolgozzunk előre: süssük félig meg a kolbászokat. A salátát is készítsük el - így legalább az ízek is jól összeérnek -. 
A kolbász készre sütése marad a vendégek érkezésekor, ez csak pár perc, mire elfoglalja mindenki a helyét, elkezdődik a beszélgetés, már lehet tálalni.

Erkélyen elektromos grillezőt is használhatsz, loggia, erkély, balkon hiányában serpenyős sütést részesítsd előnyben 🙂.




 

Nincsenek megjegyzések: