Húsvéti sonkához (is),
Majonézes kukoricát elkészítettem, saját fotó |
hidegtálakhoz, natúr húsokhoz, halételekhez, felvágottakhoz vacsorára is ajánlom.
Hozzávalók:
34 dkg (nettó) konzerv kukorica
17 dkg tejföl 12 %-os, vagy 1 kis pohárnyi, vagy kb. 3 nagy evőkanál
1 evőkanál majonéz
1 teáskanál mustár
1 teáskanál hidegen sajtolt tökmagolaj (más olaj is megfelelő)
1 teáskanál megmosott, apróra vágott petrezselyemzöld
2 csipetnyi só
1 csipetnyi cukor.
A fentieket egy közepes tálban összekeverjük és állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, mutatós és finom kísérője húsoknak, halaknak, felvágottaknak ünnepen és hétköznapokon egyaránt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése