Saláta a tavaszi fittségért:
saját fotó
Sajtos sárgarépa-saláta 3.750 J (850 kalória)
Megtisztítjuk, megmossuk ha kell és lereszeljük a sárgarépát és megöntözzük a 3 evőkanálnyi citrom lével, nehogy megbarnuljon. Közé keverjük a jól megmosott (átválogatott) mazsolát, kissé megsózzuk, megborsozzuk és néhány órára behűtjük. Tálalás előtt meghintjük a kétféle, jól összekevert reszelt sajttal.
Nagyon finom lett, igazi citrom levét csepegtettem rá, cukor, őrölt bors és só hozzáadása nélkül is fogyasztható, így készítettem.
További saláta recepteket írtam a 2013. áprilisi e-könyvecskében, amelyet küldök, ha feliratkozol hírlevelemre.
Előkészületben a májusi, melyben pörkölt, leves és gyors süti receptek lesznek.
Vár szeretettel: Viola nagyi
konyhaioldalak kukac gmail.com
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése