2020. január 11., szombat

Mustáros margarin


Kenyérre kenhető mustáros margarin

Hozzávalók: 
10 dkg margarin (szobahőmérsékletű legyen, hogy jól kikeverjük)
     1 kávéskanál mustár
     2 db főtt tojás nagyon apróra vágva 
     csipetnyi só
     csipetnyi őrölt bors
     néhány csepp hidegen sajtolt tökmagolaj
     díszítésnek néhány tökmag.



Készül a krém Saját fotó


Mustáros margarin Saját fotó


Hozzávalókat alaposan összekeverjük, villával még tovább törhetünk rajta, hogy apróbb legyen a tojás benne, és már tálalhatunk is.

Recept forrása 1979. április, újság hirdetés.

Rusztikus krém, kenyérre kenve, teával egyszerű vacsora.
Gyermekeket vagy unokákat is bevonhatunk az elkészítésbe.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések: