Kenyérre kenhető mustáros margarin
Hozzávalók:
10 dkg margarin (szobahőmérsékletű legyen, hogy jól kikeverjük)
1 kávéskanál mustár
2 db főtt tojás nagyon apróra vágva
csipetnyi só
csipetnyi őrölt bors
néhány csepp hidegen sajtolt tökmagolaj
díszítésnek néhány tökmag.
Recept forrása 1979. április, újság hirdetés.
Készül a krém Saját fotó |
Mustáros margarin Saját fotó |
Hozzávalókat alaposan összekeverjük, villával még tovább törhetünk rajta, hogy apróbb legyen a tojás benne, és már tálalhatunk is.
Recept forrása 1979. április, újság hirdetés.
Rusztikus krém, kenyérre kenve, teával egyszerű vacsora.
Gyermekeket vagy unokákat is bevonhatunk az elkészítésbe.
Jó étvágyat!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése